Tietoa meistä

1. Laadimme yhdessä asiakkaan kanssa pienurakkasopimuksen (RT 89265).

2. Tarjousta varten käymme mielellämme perehtymässä työmaahan. Arviointikäynti on asiakkaalle maksuton.

3. Jätämme aina kirjallisen tarjouksen. Pienurakkasopimuksessa sovitaan työn yksityiskohdat, urakan hinta ja aikataulu.

4. Yrityksellämme on vastuuvakuutus.

Suunnittelu

Piharakentamisen asiantuntijamme kartoittavat kanssasi, mikä on piharemontin tarve. Määrittelemme yhdessä
kestävät ja terassillesi, aidallesi tai valokatteellesi soveltuvat materiaalit ja rakenneratkaisut. Huomioimme aina asiakkaan tarpeet ja toiveet yksilöllisesti. 

Kiinteä tarjous

Annamme kiinteän tarjouksen, johon kirjaamme yhdessä sovitut yksityiskohdat tehtävästä työstä, aikataulusta ja hinnasta. Tärkeintä on valita yksilöllisesti soveltuvimmat rakenneratkaisut.

Toteutus

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät uudet terassit, aidat ja valokatteet sopimuksen mukaisesti. Keskimäärin rakentaminen vie 2-4 päivää. Käytämme paikallisia tekijöitä ja emme lipsu sovitusta aikataulusta tehden työn ripeästi. Kuuntelemme myös työn edetessä asiakkaan toiveita.

Siivous

Ammattitaitoisen asennuksen lisäksi pidämme tärkeänä, että työmaat jätetään siistiin kuntoon. Tuomme materiaalin tullessamme ja kierrätämme purku- ja rakennusjätteet asianmukaisella tavalla.

Lopuksi

Sinun tehtäväksesi jää nauttia uudesta terassista perheesi ja ystäviesi kanssa. Hyvin suunnitellut ja laadukkaasti rakennetut piharakenteet palvelevat asiakkaitamme ankarissa Suomen sääoloissa vuosikymmeniä.

Missiomme on tyytyväinen asiakas ja arvomme ovat korkea laatu, hyvä palvelu ja ripeys.

Jukka, CEO